Evenemang – livesändningar idag och längre fram

Creative commons license

Idag är ett antal intressanta online-sändningar med relevans för e-mobility. Jag passar också på att tipsa om några fler evenemang som kommer längre fram.

Online Evenemang idag

Idag. 10:00-12:00. Energy Technology Perspectives 2020. länk. IEA släpper sin rapport som “is a major new IEA publication focused on the technology needs and opportunities for reaching international climate and sustainable energy goals. This flagship report will offer vital analysis and advice on the clean energy technologies the world needs to meet net-zero emissions objectives.”. Det är en statusrapport om många teknologier b la batterier. IEA presenterar sina resultat för första gången idag.

Idag,14:00-16:00. Global long-term strategies for decarbonisation of transport through electrificationlänk Finska VTT arrangerar. “The session discusses the status and outlook of transport electrification in the global setting, in terms of technology, market, procurement, finance, and the multitude of local and regional implementations including cities in Europe, Asia, Africa and Latin America. “

Idag. 15:00-16:00. The Future of Charging. Nordic EVS Digital. länk. Ionity, Tibber och Statnett presenterar hur de ser på framtiden.

Online Evenemang längre fram

11 september. 10:00-. Disputation Diffusion of Battery Electric Vehicles The Role of Total Cost of Ownership. KTH Jens Hagman. Går att följa via ZOOM. 

17 september. Seizing the moment or missing the opportunity? A high-level talk on the future of energy technology.  länk Energiforsk.

21 september. #CovidImpactOnAirQuality workshop. EGVI. länk “Through its selected experts’ presentations and panel discussion, the #CovidImpactOnAirQuality workshop will review the data collected on air quality across Europe during the COVID-19 lockdown, primarily in urban areas, but also covering rural areas and compare these with previous years.”

22 september. Grönt ljus 2030 – resultatkonferens för klimatmålet. Trafikverket. Under eftermiddagen har de bl a en session om en fördjupning i elektrifiering av fordonsflottan. länk

23 september. BENCHMARK BATTERY DAY 2020. Benchmark Mineral Intelligence. Heldag om batterier bl a en analys av Tesla Battery Day. länk

21 oktober. Konferens: Framtidens Elsystem. Power Circle och Fossilfritt Sverige arrangerar konferens. Under konferensen kommer Fossilfritt Sverige att presentera sin strategi för hållbar batterivärdekedja, samt ta emot inspel till det påbörjade arbetet med en strategi för vätgas och ammoniak. länk

22 oktober. Stora Leverantörsdagen 2020, SLD2020. FKG. länk. Utan kostnad i år och digital. Årets tema är ”Sustainable Revolution & Industry Transformation”. Medverkande är t ex Henrik Henriksson, Martin Lundstedt, Stefan Tilk och Ibrahim Baylan.