Kalifornien del 1

”Space may be the final frontier but it’s made in a Hollywood basement” finns i sången Californication av Red Hot Chili Peppers.

Sången är om delstaten som konstruerar för många vad livet borde vara. Våra politiker åker till ”Dalen” för att förstå framgång. Hollywood skapar historier som världen kan. De begåvade från världen åker för att få vara med. Silicon Valley och Hollywood blir vår tids Rom.

Kalifornien är en centrumpunkt för fordon med eldrivlinor. Ni kommer få två nyhetsbrev om Kalifornien. Det första är en stämningsbild från delstaten personligt skriven av Per Gyllenspetz. Det andra nyhetsbrev blir mer försäljningsstatistik, styrmedel och kunddata.

Men jag vill också tipsa om en disputation den 22/5 inom batterigruppen i Uppsala. Avhandlingen heter ”Functional Polymer Electrolytes for Multidimensional All-Solid-State Lithium Batteries”. Läs mer här.

Detta innehåll är begränsat till medlemmar. Om du är en befintlig användare, logga in. Nya användare kan registrera sig nedan.

Logga in
   
Ny användare?
*Obligatoriskt fält